/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Accident rutier la Drochia. Șoferul a intrat cu microbuzul într-un indicator din beton. Opt persoane, transportate de urgență la spital

missing
07 august 2017, ora 18:34

Potrivit poliției, accidentul s-a produs aseară, în jurul orei 23:00, la intrare în satul Fântânița, raionul Drochia. Impactul ar fi avut loc din vina șoferului care, într-o curbă, a pierdut controlul asupra volanului.

„Șoferul în vârstă de 53 de ani conducând un microbuz „Mercedes sprinter”, de pe ruta Chișinău – Baraboi, în curbă nu s-a isprăvit cu conducerea, a părăsit partea carosabilă și s-a tamponat în obstacol”, a spus, pentru TV8 Alina Bunghez INP Drochia.

În urma accidentului, șoferul microbuzului și șapte pasageri au fost transportați la spitalul raional din Drochia. Astăzi, unul dintre aceștia a fost deja externat. În schimb, conducătorul auto și un copil de 3 ani au ajuns la reanimare cu răni puternice la cap.

„În secția de reanimație se află pacientul mai grav cu hematom intra-cranian. Aviația sanitară este anunțată și o să fie transferat pentru tratament la Chișinău. Tot în secția de reanimație avem și un copil de trei ani, tot în stare gravă, traumatism cranian”, a spus Lilia More, vicedirectorul Spitalului Raional Drochia.

Ceilalți cinci pacienți rămân internați în secția de traumatologie cu leziuni multiple. Poliția investighează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram