/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Arsenal este noua deținătoare a supercupei Angliei. Tunarii s-au impus la penalty în fața echipei Chelsea

missing
07 august 2017, ora 19:45

Prima repriză în duelul cluburilor Londoneze s-a încheiat cu scor alb, 0-0, așa că echipele au revenit mai decise în repriza secundă. Chelsea a fost cea care a deschis scorul prin Victor Moses, în minutul 46. Iar după mai multe ocazii, Arsenal a restabilit egalitatea prin jucătorul venit în această vară, Kolasinac, care a trimis jocul în prelungiri.

Soarta partidei s-a decis la loviturile de departajare, care s-au desfășurat după noul sistem inspirat din tenis. Portarul Tibou Courtois și noua achiziție Moratta au ratat loviturile, meciul terminându-se cu 4-1 pentru tunari. Astfel, Arsenal și-a asigurat cea de-a 25 cupă din istorie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram