/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Conducerea „Bercut” susține că angajați trimiși în judecată sunt nevinovați

07 august 2017, ora 19:40

Incidentul s-a produs acum un an, în apropierea hotelului „Național” din Capitală. Agenții au fost solicitați de către paznicul parcării. Aceștia, ajunși la fața locului, au stropit șoferul cu spray lacrimogen, l-au lovit cu picioarele și bastoanele. În rezultat bărbatul s-a ales cu mai multe răni grave. Ulterior, acesta s-a adresat organelor competente după ajutor, iar mai apoi, în baza declarațiilor sale, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru aplicarea de rele tratamente. De cealaltă parte, conducerea companiei susține că angajații săi sunt nevinovați, iar acțiunile lor au fost legale.

„Ajunși la fața locului, agenții de pază au pornit căutările suspectului. Între-timp, acesta a reușit să lovească cu propria mașină, de câteva ori, mașina de intervenție a echipajului. A fost inițiată o anchetă internă în urma căreia compania îi consideră nevinovați pe cei patru angajați de pază implicați în reținere”, menționează Valentina Mocate, ofițer de presă „Bercut”.

Agenția de securitate ne-a expediat și o înregistrare surprinsă în timpul incidentului. Totuși, imaginile arată doar momentul în care ofițerii încearcă să-l oprească pe șofer, iar apoi îl încătușează.

Potrivit unui comunicat al procuraturii, acesta este al doilea caz în care angajații agenției de securitate ajung în fața judecătorilor. Acum doi ani, un agent de pază a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru acțiuni similare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram