/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ „Eroul de la Sevilla”, Helmuth Duckadam, din nou în Moldova. Legendarul portar a dat sfaturi tinerei generații

missing
07 august 2017, ora 18:54

Înainte de a începe bătălia portarilor, legendarul fotbalist a făcut poze cu toți doritorii. Aflându-se pentru a treia oara în Moldova, eroul de la Sevilia a rămas impresionat atracțiile turistice din țara noastră.

„Foarte frumoase, mai ales că ieri am vizitat pentru prima dată chiar dacă am mai fost în orașul subteran de la Cricova, a fost o experiență fantastică și ori de câte ori voi mai fi invitat, voi mai veni”, a spus fostul portar.

Duckadam a declarat că și Moldova se poate mândri cu portari de valoare care pot concura la nivel internațional.

„Aveți portari buni și ați avut portari buni, practic, Adrian a jucat la Timișoara, la naționala Moldovei, Calancea joacă la Craiova, ați avut portari buni și cred că și în viitor o sa aveți”, a mai spus Duckadam.

După ce Steaua și-a aflat adversara în playoff-ul Chapions League, Duckadam este optimist referitor la șansele Roși-albaștrilor de a accede în faza grupelor.

„Sporting este o echipă mai bine cotată, dar noi ne jucăm șansa și cred că avem o șansă reală, faptul că jucăm primul meci acolo, poate că e o șansă în plus”, a mai adăugat sportivul.

La final, legendarul portar a dat și sfaturi celor care doresc să-i calce pe urme. Acestea le-a spus să muncească și să fie modești. Legendarul portar român, Helmuth Duckadam, tot el și președintele de onoare al echipei Steaua București, a devenit faimos după finala cupei campionilor din 1986, când a contribuit eroic la eliminarea Barcelonei. Atunci acesta a salvat toate cele 4 penalty-uri a catalanilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram