/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Traian Băsescu explică de ce nu va candida la prezidențialele din Moldova: „Nu am dreptul”

missing
07 august 2017, ora 14:03

„N-am dreptul! Uitați-vă în Constituția Republicii Moldova. Cine spune așa ceva, ori n-a citit Constituția Republicii Moldova, ori are pasiunea să bată câmpii. Categoric numele meu este folosit în Republica Moldova. După Putin, în toate sondajele sunt cel mai popular politician din afara Republicii Moldova”, a spus Băsescu.

Săptămâna trecută, colegul său de partid, Anatol Șalaru, a declarat că Traian Băsescu va candida la alegerile parlamentare, dacă va reuși să-și recupereze cetățenia Republicii Moldova. Aceasta i-a fost retrasă printr-un decret semnat de Igor Dodon, imediat după ce a ocupat fotoliul de președinte. Recent, dosarul a fost expediat Curții Constituționale, care urmează să decidă dacă acesta va fi examinat de o instanță inferioară sau de Curtea Supremă de Justiție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram