/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Un locuitor al orăşelului Codru, reținut în flagrant la vânătoare ilegală de hulubi sălbatici

missing
07 august 2017, ora 11:24

În contextul celor depistate a fost solicitată grupa operativă, pentru documentarea circumstanţelor şi ridicarea probelor depistate. În urma cercetărilor desfăşurate, poliţiştii au constatat că, bărbatul nu este pentru prima data în acest loc şi cu acest scop, întrucât a fost găsit ascunzişul special amenajat, unde se camufla braconierul pentru a vâna specia respectivă de hulubi.

Toate probele depistate, în special cartuşele împuşcate şi cele cu încărcătură, arma de model IJ au fost sigilate şi expediate Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP, pentru efectuarea expertizei specializate. Prin urmare, cazul este investigat prin prisma art. 274 „Începerea urmăririi penale” Codul Procedură Penală.

Conform legislaţiei contravenţionale braconierul riscă să fie sancţionat pentru Încălcarea prevederilor actelor normative privind folosirea şi protecţia fondului cinegetic şi Încălcarea modului de comercializare şi/sau de înstrăinare a armelor individuale şi a muniţiilor aferente, cu aplicarea amenzilor în mărime de la 1 500 lei până la 4 500 lei.

Este de menţionat că, individul nu este membru al Asociaţiei Vânătorilor şi Pescarilor a RM, iar vânatul este strict interzis în această perioadă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram