/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Trei bărbați, cercetați pentru că ar fi furat un tractor. Toți indivizii au antecedente penale

08 august 2017, ora 12:45

Reținerea a avut loc la 29 iulie curent, în urma sesizării poliției de către un locuitor a raionului Dondușeni, care a declarat că persoane necunoscute i-au sustras tractorul din gospodărie, fiindu-i cauzat un prejudiciu considerabil în mărime de 250.000 lei.

Ca urmare a perchezițiilor la domiciliile suspecților, polițiștii au depistat și ridicat două uniforme de culoare neagră cu blazonul MAI RM (trupele de grăniceri), o curea confecționată artizanal din piele în care se aflau 23 cartușe cal.12 mm, o armă de vânătoare model neidentificat, încărcată cu două cartușe cal.16mm, neînregistrată, 9 cartușe calibru 12 mm, o armă de model neidentificat, confecționată artizanal de model „GARPUN” și un binoclu, un laptop, telefoane mobile, cartele SIM, piese de la tractor de model T-150, patru oglinzi retrovizorii, scară metalică de la tractor, faruri și două aripi de la tractor.

Doi dintre suspecți își recunosc vina pe deplin. Bănuiții sunt arestați pe un termen de 30 de zile, dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă pedeapsă cu închisoare de la 7 până la 12 ani.

Actualmente se întreprind acțiuni de urmărire penală şi măsuri speciale de investigație în vederea stabilirii apartenenței acestora la comiterea altor infracțiuni, înregistrate pe teritoriul țării.

Foto: politia.md

Foto: politia.md

Foto: politia.md

Foto: politia.md

Foto: politia.md

Foto: politia.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram