/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO. VIDEO/ Un tânăr din Moldova și-a ucis tatăl vitreg, un italian de 40 de ani. În timpul violențelor și-a rănit și mama

08 august 2017, ora 10:00

Lupta violentă dintre tânăr și soțul mamei sale s-a încheiat cu tragedie. Potrivit poliției italiene, incidentul s-a produs pe 7 august, într-un apartament din Bergamo. Victima a fost un bărbat de 40 de ani, Giuseppe Grillo, care a fost lovit cu un ciocan și un cuțit. Tânărul i-a aplicat bărbatului câteva zeci de lovituri în piept și pe față.

În timpul violențelor, femeia a încercat să intervină pentru a-i despărți pe cei doi, însă a fost și ea rănită. Poliția a fost chemată de către vecini, care au fost înspăimântați de țipetele disperate ale femeii.

Tânărul nu a opus rezistență pentru a fi încătușat, iar poliția cercetează cazul. Băiatul se află în arest și este acuzat de crimă.

Foto: ecodibergamo.it

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram