/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Accident pe o trecere de pietoni la Botanica. Pieton grav rănit, după ce a fost lovit de un taxi

08 august 2017, ora 18:56

Accidentul a avut loc la 4 dimineața, la intersecția bulevardului Dacia cu strada Cuza Vodă. Impactul s-a produs pe zebră. Tânărul a traversat cu bine o porțiune de bulevard, dar nu a mai apucat să ajungă de partea cealaltă. Semaforul arăta galben intermitent. Undeva pe la mijlocul străzii a fost lovit în plin de către taxi. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Din imagini se vede cum mașina de taxi trece rapid de intersecție, nu reușește să frâneze și lovește puternic băiatul. Poliția nu poate spune deocamdată dacă șoferul conducea cu viteză sau dacă era băut.

„Dacă șoferul se deplasa cu viteză excesivă sau se afla în stare de ebrietate alcoolică sau narcotică o să ne arate expertizele”, a spus Natalia Statii, ofițer de presă al Poliției Capitalei.

Taximetristul le-ar fi spus polițiștilor că nu a observat pietonul pentru că strada nu e iluminată suficient. Totuși, incidentul a fost văzut de o angajată a unei farmacii din apropiere, dar aceasta astăzi nu era la muncă, iar cealaltă farmacistă a refuzat să vorbească cu noi.

Cu multiple traumatisme și fracturi la picioare, băiatul a ajuns la Reanimare la Spitalul de urgență. „Suferind un traumatism cranio-cerebral depășit, fracturi la ambele picioare. A fost intubat, resuscitat. Și în prima jumătate a zilei de astăzi, medicul chirurg a decis să intervină chirurgical la picioare”, susține Petru Craviț, purtător de cuvânt la Spitalul de Urgență.

Dacă va fi găsit vinovat, taximetristul riscă până la 7 ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram