/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Ciclistul spaniol Alberto Contador și-a anunțat retragerea. Campionul va participa la ultima sa cursă de ciclism

missing
08 august 2017, ora 18:20

„Salut pe toată lumea! Fac acest video pentru a vă anunța două lucruri… Primul, că voi participa în următoarea Vuelta a Espana, din 19 august, iar al doilea, că va fi ultima mea cursă ca ciclist profesionist… O spun fericit și fără tristețe. Este o decizie pe care am gândit-o foarte bine și m-am gândit că nu există un mod de a-mi lua adio mai bun decât printr-o cursă de casă în țara mea”, a spus sportivul.

Prin încheierea activității sale de sportiv, Contador pune capăt unei cariere în care a fost câștigătorul a două tururi franceze, două ale Italiei și trei ale Spaniei, fiind astfel deținătorul celor mai multe tururi din istorie.

În anul 2006, spaniolul a trecut printr-un scandal legat de dopaj, după care a fost achitat, iar în 2011 a fost descalificat după ce a fost depistat pozitiv la o probă de dopaj.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram