/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Dorin Chirtoacă va împlini miercuri 39 de ani. Ce cadou își dorește edilul

missing
08 august 2017, ora 17:22

„Sărbătoresc prin procese în instanța de judecată. Un nou mod de a sărbători ziua de naștere. Și poimâine, de asemenea, am proces. Sunt procese în instanța de judecată, sunt suficiente ca și cadouri de ziua de naștere, nu-i nevoie de vizite sau de alte modalități de a sărbători. La 39 de ani îmi doresc dreptate, cum mi-am dorit întotdeauna, dreptate pentru omul simplu, pentru că dacă va fi dreptate pentru omul simplu, automat va fi dreptate și pentru persoanele care dețin anumite funcții. Să vreau dreptate pentru mine, ar fi cumva cinic, dar eu vreau dreptate pentru oamenii simpli și atunci lucrurile o să se așeze la locul lor”, a spus edilul.

Întrebat și despre regretele pe care le-ar avea la această vârstă, Dorin Chirtoacă a spus că printre acestea ar fi faptul că nu a terminat lucrările de reparație la casa părintească de la Colonița, dar și familia și copiii.

Amintim că, pe data de 28 iulie curent, instanța de judecată a hotărât suspendarea temporară din funcție a primarului general al Chișinăului, Dorin Chirtoacă, pe perioada examinării dosarului penal intentat pe numele acestuia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram