/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Un nou transfer scump în lumea fotbalului. Philippe Coutinho a bătut palma pentru 100 de milioane de euro

missing
08 august 2017, ora 18:16

După ce Neymar s-a transferat la PSG pentru 222 de milioane de euro, cei de la Barcelona investesc banii câștigați în noi achiziții. Astfel, catalanii au ajuns la un acord cu un alt star Brazilian, Phelippe Coutinho, care l-au ademenit cu uriașa sumă de 100 de milioane de euro.

Catalanii s-au înțeles deja cu actuala echipă a jucătorului, Liverpool, iar anunțul oficial urmează să fie făcut în cel mai scurt timp. Potrivit presei spaniole, Coutinho urmează să semneze un contract cu valabilitatea de 5 ani în următoarele zile, fiind așteptat la Barcelona pentru vizita medicală.

Mijlocașul este cunoscut pentru abilitățile sale tehnice de a alimenta atacanții cu pase de goluri. Brazilianul s-a transferat la echipa engleză Liverpool în anul 2013, atunci când a fost transferat de la Inter contra sumei de 10 milioane de euro.

Nici marea rivală Real Madrid nu rămâne în urmă la capitolul transferuri. Clubul Regal a făcut o ofertă de 85 de milioane de euro plus cedarea mijlocașului Mateo Covacic, în schimbul atacantului de la Juve, Paulo Dybala. Mai devreme, președintele echipei italiene a menționat că forwardul în vârstă de 23 de ani nu este de vânzare, după ce Barcelona propunea pentru Dybala 120 de milioane de euro.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram