/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Vedetele Facebookului. 13 bătrânele din Ucraina au cucerit călătorii de pe aeroportul din Kiev

missing
08 august 2017, ora 17:37

Cele 13 femei, cu vârsta medie de 75 de ani, fac parte dintr-un ansamblu folcloric. Recent, ele au fost invitate să cânte în Ungaria, după ce un interpret de acolo le-a descoperit întâmplător. Tot el le-a făcut și pașapoartele biometrice. A fost mai complicat, însă, deoarece scanerul nu reușea să le citească amprentele digitale. La plecare, artistele au făcut senzație în aeroportul din Kiev. Asta datorită stilului vestimentar autentic, mai rar întâlnit în timpul călătoriilor cu avionul.

După o săptămână de concerte în Ungaria, bătrânele au revenit la Kiev, iar de aici au fost duse cu un microbuz spre casă.

Acum artistele din Chernihiv se pregătesc intens de un alt concert. De data aceasta, ele au fost invitate să cânte la Kiev, de Ziua Independenței Ucrainei. Și tare mai speră să ajungă în Europa, mai ales că acum au pașapoarte biometrice valabile până în anul 2027.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram