/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Au fost inaugurate încă patru cișmele. Iubitorii de plimbări își vor putea potoli setea la Valea Morilor

missing
09 august 2017, ora 19:28

Copiii au fost cei care au inaugurat cișmelele. Acestea sunt amplasate în zona plajei și pe aleea parcului.

„Deoarece astăzi își serbează ziua acel om de la care a pornit ideea de a amplasa aceste cișmele, și anume primarul Dorin Chirtoacă. Tot el a ales și forma cișmelelor care se aseamănă cu felinarele de pe strada pietonală și de aici din Valea Morilor”, a menționat Veronica Herța,  șef „Apă-Canal Chișinău”.

Cetățenii prezenți la eveniment s-au arătat mulțumiți de apariția cișmelelor în Capitală. În ceea ce privește comoditatea utilizării acestora, părerile sunt împărțite.

„Cu siguranță vor fi unii care vor spune că trebuie să mă aplec prea mult și nu este comod. Cu siguranță vor fi alții care vor spune că forma e cea mai urâtă de pe fața pământului. Este o obișnuință la moldoveni de a fi criticat”, spune Herța.

Cheltuielile pentru instalare și consumul de apă vor fi suportate de „Apă-Canal Chișinău”. Cișmelele sunt importate din România. Prețul pentru o unitate este de 6.500 de lei. Cișmelele nu vor fi supravegheate video, iar cei de la Apă-Canal speră ca cetățenii să nu le deterioreze.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram