/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Încă 30 de zile de arest pentru ex-deputatul Iurie Bolboceanu, învinuit de trădare de Patrie

10 august 2017, ora 13:09

Astăzi magistrații Judecătoriei Râșcani au admis demersul procurorilor. Fostului deputat i-a fost prelungit arestul cu încă o lună. Iurie Bolboceanu se declară nevinovat. Avocatul acestuia a refuzat să discute cu noi, iar procurorul este negăsit.

După deliberare, judecătorul a expus, pentru presă, esența ședinței. Polițiștii nu ne-au permis, însă, să asistăm la pronunțarea deciziei. S-a stabilit că și următoarea ședință se va desfășura fără presă, aceasta urmând a fi admisă doar la pronunțarea sentinței.

Judecătorul Serghei Papuha a declarat că Bolboceanu va fi ținut în arest în perioada 14 august – 13 septembrie. De asemenea magistratul a menționat că și următoarea ședință va fi de tip închis.

Iurie Bolboceanu riscă până la 20 de ani de închisoare. Fostul deputat democrat este acuzat că ar fi transmis informații de importanță statală, contra plată, unui agent al Federației Ruse. El a fost reținut în flagrant, chiar în momentul în care oferea informații considerate „secret de stat”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram