/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

O companie franceză vrea să deschidă în Moldova o fabrică de producere a elementelor de design publicitar

10 august 2017, ora 07:05

Potrivit oficialului francez, în urma examinării oportunităților oferite de statele din regiune, conducerea Grupului Diam International a identificat Republica Moldova drept stat cu cele mai atractive oportunități de investiții din regiune, cu un potențial de dezvoltare în viitor. „Mai mult, Republica Moldova, la moment, este unica țară care oferă posibilități de comerț liber atât cu piața comunitară, cât și cu cea din spațiul CSI, lucru foarte important pentru Grupul nostru de companii, lider mondial în elaborarea și producerea de materiale POS”, a accentuat Benjamin Bullmer.

Proiectul presupune construcția unei fabrici cu circa 100 de locuri noi de muncă, iar instruirea noilor angajați să fie efectuată la una din fabricile Grupului amplasată în Turcia. La moment, Diam International are 25 de locații de producere în 21 de state ale lumii, la care activează peste 2000 de angajați.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram