Naționala Moldovei de fotbal a coborât o treaptă în clasamentul FIFA, ocupând la moment locul 159, din 211 țări. Astfel, selecționata noastră ocupă o poziție mai slabă decât cele ale Gambiei, Regatului Leshoto sau Namibiei. Lider în clasamentul mondial a redevenit naționala Braziliei.

Potrivit noului clasament FIFA dat publicității pentru luna august, Moldova ocupă locul 159 cu 154 de puncte la activ, coborând astfel o treaptă. Cele mai bune poziții ale adversarilor țării noastre din grupa D a preliminariilor Campionatului Mondial, sunt ocupate de Țara Galilor – locul 18, Irlanda – locul 29, Austria – 37 și Georgia – 112.

Lider în clasamentul mondial a redevenit Brazilia, care a detronat-o pe Germania, ocupanta locului 2 în clasamentul întocmit. În top 10 au mai intrat țări precum: Argentina, Polonia, Portugalia și Franța. România a rămas pe locul 42 .

Pentru Moldova urmează meciurile din campania de calificare de pe 2 septembrie, cu Serbia și 5 septembrie cu Țara Galilor.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!