/VIDEO/ Moldova a coborât în clasamentul FIFA. Țara noastră ocupă locul 159 din 211 selecționate

11 august 2017, ora 18:12

Potrivit noului clasament FIFA dat publicității pentru luna august, Moldova ocupă locul 159 cu 154 de puncte la activ, coborând astfel o treaptă. Cele mai bune poziții ale adversarilor țării noastre din grupa D a preliminariilor Campionatului Mondial, sunt ocupate de Țara Galilor – locul 18, Irlanda – locul 29, Austria – 37 și Georgia – 112.

Lider în clasamentul mondial a redevenit Brazilia, care a detronat-o pe Germania, ocupanta locului 2 în clasamentul întocmit. În top 10 au mai intrat țări precum: Argentina, Polonia, Portugalia și Franța. România a rămas pe locul 42 .

Pentru Moldova urmează meciurile din campania de calificare de pe 2 septembrie, cu Serbia și 5 septembrie cu Țara Galilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram