/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Nadal, eliminat de un „puști”. A ratat șansa de a-și confirma titlul de lider mondial

missing
11 august 2017, ora 18:35

Spaniolul Rafa Nadal mai avea nevoie de doar două victorii la Montreal pentru a deveni din nou lider mondial. Nu s-a întâmplat însă. Adversarul său în vârstă de numai 18 ani, Denis Shapovalov, a uimit publicul prin loviturile sale incredibile și exacte. Nord-americanul nu și-a pierdut nici un serviciu în decisiv, iar în tie-breake a revenit eroic de la 0-3. În finală, canadianul cu origini ruse la bătut pe Nadal în trei seturi, 4-6,6-4,7-6.

Pentru Sapovalov acesta a fost primul său sfert de finală la un turneu ATP, după ce, în turul secund, a trecut de un alt fost campion de Grand Slam, Juan Martin Del Potro.

În altă partidă, elvețianul Roger Federer a reușit a 17-a victorie în tot atâtea meciuri, cu spaniolul David Ferrer, pe care l-a bătut în 3 seturi, scor 4-6, 6-4, 6-2. În sferturi, tenismenul va da piept cu ocupantul locului 12 mondial.

La feminin, românca Simona Halep s-a calificat fără mari emoții în sferturile de finală ale Rogers Cup, după ce a trecut de ceha Barbora Strycova, cu scorul de 6-1, 6-0. În sferturi, Halep o va întâlni pe franțuzoaica Caroline Garcia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram