/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Forbes: Cine sunt cei mai bine plătiți DJ din lume în acest an

12 august 2017, ora 14:34

Şi David Guetta, deja un veteran al acestei industrii, se află în acest top, clasându-se pe poziţia a şaptea. El a reuşit să câştige în ultimul an 25 de milioane de dolari.

Un alt veteran, Tiesto, se clasează pe locul doi. La cei 48 de ani ai săi, olandezul a reuşit să adune aproape 40 de milioane de dolari în 2016. Cei doi veterani au avut numeroase concerte în România în ultimii ani.

The Chainsmokers au intrat pentru prima oară în top 10, înregistrând venituri de 38 de milioane de dolari. Ei ocupă locul al treilea, devenind celebri la nivel mondial după lansarea pieselor „Closer” şi „Something Just Like This”. În acest top, Steve Aoki ocupă locul cinci, iar Martin Garrix doar locul nouă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram