/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Apple va lansa o variantă de ceas inteligent inovativ care va lua locul telefonului mobil

missing
14 august 2017, ora 07:54

Mai multe dintre noile modele de Apple Watch vor fi echipate cu cipuri 4G şi vor putea gestiona multe activităţi fără a fi necesară conectarea lor la un iPhone, conform Bloomberg, care citează surse familiare cu proiectul.

În prezent, toate modelele de Apple Watch trebuie să fie conectate la un iPhone pentru a primi mesaje sau alte informaţii.

Cipurile 4G vor fi livrate de compania americană Intel, conform Bloomberg. Apple a iniţiat deja discuţii cu operatorii de telefonie mobilă din SUA şi Europa de­spre modalitatea prin care noile ceasuri vor putea fi achiziţionate de consumatori.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram