/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Cei care vor să călătorească cu trenul pe cursa Chișinău - București vor putea achiziționa bilete de tip low-cost

14 august 2017, ora 11:57

Legitimația internațională SMART Prietenia este una de tip IRT (bilet cu rezervare inclusă), respectiv cu preț global, și este vândută de CFR Călători prin intermediul sistemului internațional electronic de emitere RoTicket, iar CFM, în mod excepțional, poate emite manual bilete pentru acest tip de ofertă prin biroul de vânzare a tichetelor de călătorie din capitală până la instalarea acestui tip de sistem electronic în Gara Feroviară Chișinău.

Biletul de tip SMART Prietenia va putea fi emis pentru o călătorie simplă și pentru un călător individual pe relațiile București – Chișinău și, respectiv, Chișinău – București. Numărul de bilete este limitat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram