/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Dodon, despre demolarea pietrei lui Ghimpu din PMAN: „Mai bine să-l păzească pe Chirtoacă”

missing
14 august 2017, ora 18:38

„Mai bine să-l păzească pe Chirtoacă. Eu am lucruri mult mai importante în agendă decât Mihail Fiodorici, fobiile lui și tâmpeniile cu care se ocupă”, a declarat Igor Dodon.

Liberalii și-au montat corturile la începutul lui august în PMAN, suspectând că Dodon ar intenționa să demoleze piatra comemorativă. Atunci, Mihai Ghimpu spunea ca, potrivit informațiilor pe care le deține, președintele ar intenționa să se războiască cu piatra până la sfârșitul lunii. Monumentul a fost dezvelit în 2010, urmare a unui decret semnat de liderul PL, care deținea atunci funcția de președinte interimar. Anterior, Igor Dodon spunea ca aceasta trebuie demolată pentru că provoacă ură și dezbinare în societate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram