/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO. VIDEO/ Primul Canal confirmă? A fost anunțat numele celui care îl va înlocui pe prezentatorul Andrei Malahov

14 august 2017, ora 08:39

Potrivit unor surse din presa rusă, prima ediție cu noul prezentator se va numi „Salut Andrei” și va dedicată activității lui Malahov la TV. La filmări, care a avut loc pe 11 august, au participat prezentatorii Ekaterina Andreeva, Dmitriii Dibrov și Anna Șatilova.

La finele săptămânii trecute, pe net a apărut și un video de la înregistrarea emisiunii cu noul prezentator. Însăși Malahaov nu a participat la filmări, iar în cadrul emisiunii nu a fost explicat de ce Malahov a decis să se retragă de la Primul Canal.

Faptul că, Andrei Malahov a decis să plece de la Primul Canal au apărut în presa rusă la sfârșitul lunii iulie. Motivul plecării nu este cunoscut, dar anumite surse au invocat un anumit conflict dintre Malahov și noul producător al emisiunii «Пусть говорят», Natalya Nikonova.

Andrei Malahov este gazda permanentă a emisiunii «Пусть говорят», emisiune ce iese pe post din august 2005 și este una dintre cele mai populare de pe piața TV din Rusia. La Primul Canal, Malahov activează de la începutul anilor 2000.

Dmitrii Borisov lucrează la respectivul post TV din 2006. Inițial, acesta a prezentat știrile dimineții, iar mai apoi – cele de seară. Din 2011, aceasta prezintă emisiunea „Vremya“.

Наблюдение за наблюдающим #1tv

A post shared by Dmitry Borisov Дмитрий Борисов (@ddborisov) on

И ведь вышло же солнце. С Днём Победы!

A post shared by Dmitry Borisov Дмитрий Борисов (@ddborisov) on

И башня, и небо, и солнце. Вперёд! ??

A post shared by Dmitry Borisov Дмитрий Борисов (@ddborisov) on

#эфир

A post shared by Dmitry Borisov Дмитрий Борисов (@ddborisov) on

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram