/VIDEO/ Aroganța i-a adus suspendarea. Cristiano Ronaldo, înlăturat pentru cinci meciuri

14 august 2017, ora 18:20

Portughezul a fost suspendat un meci pentru eliminare și patru meciuri fiindcă l-a împins pe arbitru.

“După ce am scos cartonașul roșu, jucătorul respectiv (Ronaldo) m-a împins ușor în semn de dezaprobare”, a scris arbitrul, Ricardo de Burgos Bengoetxea, în raportul de meci.

Regulamentul Federației spaniole prevede o suspendare între patru și douăsprezece meciuri pentru asemenea fapte, însă adesea este pronunțată sancțiunea cea mai ușoară.

Real Madrid ar urma să facă apel împotriva celui de-al doilea cartonaș galben primit de portughez în minutul 82 al meciului, după ce a căzut în careul advers când era presat de Samuel Umtiti.

“Vom vedea dacă putem face ceva pentru ca el să joace miercuri” în returul Supercupei, a declarat antrenorul lui Real, Zinedine Zidane.

De patru ori câștigător al Balonului de Aur, Ronaldo a fost eliminat pentru a zecea oară în cariera sa. El luase puțin mai devreme primul cartonaș galben, fiindcă și-a scos tricoul după ce a înscris golul de 2-1.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram