/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ De la nuntă la spital. 22 de persoane, printre care mirele și mireasa, internați cu intoxicație

14 august 2017, ora 17:50

„Vineri seara am fost la o petrecere, după care sâmbăta la amiază mi s-a făcut rău, febră 39, vomă și diaree”, susține un invitat la nuntă.

„Am petrecut la nuntă și a doua zi duminică m-am simțit rău. Am mâncat mai multe bucate și salam și pește și salate. Acum mă simt puțin mai bine, dar totuși sunt amețeli”, a spus un alt invitat.

Pe lângă maturi au avut de suferit și doi copii care acum se află la Spitalul de Boli Infecțioase pentru Copii din capitală. „Copii sunt spitalizați, starea generală este stabilă”, a declarat Stela Cornilova, vicedirector IMPS.

Administratorul localului neagă faptul că invitații s-ar fi intoxicat cu bucate preparate la restaurant. „Nu! Suta de procente, pentru că ei toți sunt veniți dintr-un raion și ei înainte de asta au venit așa. Peste cinci zile, au fost total luate toate analizele și peste cinci zile sunt gata, iată vă vor da răspuns ANSA, SANIPID, puțin răbdați”, ne-a spus administratorul localului.

Specialiștii au prelevat probe și, în decurs de 10 zile, vor fi prezentate rezultatele. Până atunci, restaurantul va rămâne închis.

„Specialiștii au evaluat obiectivul, au mers la fața locului, au găsit mai multe nereguli de aceea astăzi am emis hotărârea de sistare a activității pentru dezinfecție”, a relatat Luminița Suveică, șeful Centrului de Sănătate Publică.

La nuntă au participat 134 de persoane.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram