/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ A fost lansată harta atracțiilor turistice din Chișinău. Cum arată și unde poate fi procurată

missing
15 august 2017, ora 13:10

Ce conține harta?
– rețeua de troleibuze cu toate rutele;
– 131 de puncte de atracție;
– toate ieșirile din orași și toate orașele vecine;
– peste 20 de puncte de atracții desenate;
– toate ambasadele și consulatele țărilor fără ambasadă;
– recomandări pentru vizitarea a 16 teatre, muzee etc.;
– fotografii la 42 puncte de atracții.

Descoperă Chișinăul 2017 reprezintă o publicație elaborată la inițiativa companiei de cercetări sociologice și analize economice iData (Date Inteligente SRL), iar ulterior a devenit un proiect independent realizat sub egida iMaps(Imaps Expert SRL) și va fi promovat sub acest brand.

Scopul realizării publicației a fost de a identifica mai multe atracții turistice din orașul Chișinău, inclusiv unele mai puțin cunoscute și de a le face cunoscute locuitorilor capitalei, dar și turiștilor. Anterior, autorii publicației deseori se ciocneau cu situația în care turiștii străini afirmau că în Chișinău nu sunt locuri ce pot fi vizitate, deși în realitate problema era în promovarea proastă a lor sau lipsa totală a promovării.

Autorii publicației au intenționat să adune o listă de 100 de atracții turistice din Chișinău, iar în decursul a circa 12 luni de realizare a hărții, numărul atracțiilor a depășit semnificativ cifra de 100. Pentru identificarea atracțiilor turistice, dar și pentru înțelegerea gradului de cunoaștere a lor de către locuitorii Chișinăului, dar și a nivelului lor de atractivitate, compania iData a realizat două studii.

Aspectul inovativ al hărții îl reprezintă modul de prezentare a orașului și a atracțiilor turistice. Harta a fost elaborată de la zero și conține mai multe elemente creative.

Foto: privesc.eu

Foto: privesc.eu

Foto: privesc.eu

Foto: privesc.eu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram