/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Un bărbat, mort într-un accident acum două luni, încă nu a fost identificat. Poliția caută rudele victimei

missing
15 august 2017, ora 12:45

În urma cercetărilor demarate la faţa locului de către membrii grupei operative, s-a constatat că, un bărbat în vârstă de 65 ani a traversat carosabilul neregulamentar, fiind tamponat de un automobil de model „Toyota Land Cruiser”, condus de o locuitoare a raionului Ialoveni. Din cauza leziunilor corporale grave provocate, bărbatul a decedat la faţa locului.

Astfel, a fost iniţiată o cauză penală în cadrul căreia sunt demarate acţiuni de urmărire penală, în contextul stabilirii tuturor circumstanţelor, precum şi identificarea rudelor decedatului, întrucât nimeni nu s-au adresat la sediul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău.

Bărbatul s-a dovedit a fi Echim Vladimir, domiciliat pe strada Munceşti 326 „A” din sectorul Botanica.

În acest context rudele bărbatului sunt solicitate să se prezinte la sediul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, din strada Tighina 6, sau să telefoneze la numărul de contact: 0 22 254-772 / 0 798 08 707.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram