Război în Ucraina, ziua 402: Fără TikTok la NATO! Franța acuză Rusia de crime de război, iar Zelenski promite un nou Nurnberg

Un tată și-ar fi omorât în bătaie copilul de 11 ani pentru că nu a hrănit vițeii

15 august 2017, ora 11:14

„La 12 august, pe la orele 19:00, tatăl băiatului în vârstă de 36 de ani, pe motiv că minorul nu a efectuat careva lucrări în gospodărie i-a aplicat multiple lovituri în regiunea abdomenului, ca urmare a survenit decesul minorului”, a declarat pentru TV8 ofițerul de presă al IP Ungheni, Lilia Covalev.

Incidentul a avut loc pe 12 august, iar ieri, 14 august, copilul a decedat acasă. Chemați la fața locului medicii de la urgență au constat moartea adolescentului și au anunțat poliția. Medicii au descoperit pe corpul neînsuflețit al copilului, în zona abdomenului, urme de lovituri puternice.

În urma investigațiilor, bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore, iar pe marginea cazului a fost deschisă o cauză penală pentru violență în familie cu vătămare gravă a integrității corporale soldată cu decesul victimei, dacă va fi găsit vinovat bărbatul riscă o pedeapsă de la 12 la 15 ani de închisoare.

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram