/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Încasările duelului dintre Floyd Mayweather și Conor Mcgregor au depășit 60 de milioane de dolari

missing
15 august 2017, ora 19:48

Cea mai așteptată luptă din toate timpurile, dintre boxerul american Floyd Mayweather și luptătorul UFC Conor Mcgregor și-a atins așteptările.

Potrivit unuia din organizatori, președintele Mayweather Promotions, care se ocupă de investițiile pugilistului american, încasările de la duelul mult aşteptat a depășit 60 de milioane de dolari.

Cele mai ieftine bilete au putut fi cumpărate contra a 2300 de dolari, în timp ce cele mai scumpe, în sala VIP, au ajuns la 55 mii. Și la casele de pariuri s-au pus mulți bani.

Astfel, un fan de al lui Floyd Mayweather din Las Vegas, a pariat pe victoria boxerului 880 de mii de dolari, în timp ce pentru Conor cea mai mare sumă pariată a fost de 150 de mii de dolari. Și mai mulți internauți cred în victoria boxerului american, din considerente că duelul se va organiza după regulile din box, iar Conor Mcgregor este un luptător de arte marțiale. Lupta milioanelor se va desfășura pe 26 august, în Las Vegas.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram