/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Fostul comisar de Străşeni, reţinut într-un dosar de corupţie. Ar fi pretins 13.500 de euro

missing
16 august 2017, ora 16:42

Din spusele denunţătorului, fostul comisar ar fi pretins banii pentru a soluţiona două probleme: una legată de modificarea măsurii preventive din arest în arest la domiciliu, iar cea de-a doua – soluţionarea definitivă a dosarului.

Astăzi, mai multe percheziţii au fost operate la domiciliile şi birourile unor poliţişti, suspectaţi că ar fi acţionat în complicitate cu principalul bănuit, dar şi acasă la ultimul. În urma percheziţiilor, au fost ridicate telefoane şi alte mijloace de comunicare. În prezent, două persoane sunt audiate, iar fostul şef al IP Străşeni a fost deja plasat în izolatorul CNA.

Pe acest caz a fost iniţiată o urmărire penală în temeiul art. 324 Cod penal – corupere pasivă. Dacă va fi găsit vinovat, omul legii riscă până la 15 ani de închisoare.

Urmărirea penală este exercitată de Procuratura Anticorupţie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram