/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Bătaie în trafic. Mai multe persoane s-au bătut chiar în mijlocul drumului

missing
16 august 2017, ora 20:00

Deocamdată nu se știe care a fost cauza conflictului. Din imagini se vede cum trei bărbați îl snopesc în bătaie pe al patrulea. Potrivit martorului, șoferul automobilului de model Honda s-a oprit lângă microbuzul de model Mercedes și l-a lovit cu pumnul pe șoferul acestuia. Ulterior, alți trei indivizi au coborât din microbuz și i-au împărțit mai mulți pumni bărbatului. Șoferul Mercedesu-lui a luat o bâtă cu ajutorul căreia a stricat farurile automobilului de model Honda, după care a părăsit locul faptei.

Șoferul mașinii de model Honda, în vârstă de 25 de ani, și șoferul automobilului de model Mercedes Vito au intrat în conflict în mijlocul străzii. Șoferul automobilului de model Mercedes vito a deteriorat automobilul de model Honda și a dispărut de la fața locului. Urmează ca poliția să stabilească identitatea șoferului cu automobil de model Mercedes pentru a depune și el declarații.

Șoferul bătut de cei trei indivizi a efectuat expertiza medico legală. Poliția urmează să stabilească și mărimea prejudiciului cauzat acestuia. Abia după ce vor fi acumulate toate probele, oamenii legii vor decide dacă șoferul microbuzului va fi tras la răspundere penală sau contravențională.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram