Bătaie în trafic. Mai mulți șoferi și-au împărțit pumni chiar în mijlocul drumului. Incidentul a avut loc în jurul orei 12 în apropierea Gării Feroviare din capitală. Acțiunile șoferilor bătăuși au fost surprinse de un telespectator și expediate pe adresa postului TV8. Poliția a fost sesizată și urmează să stabilească toate circumstanțele.

Deocamdată nu se știe care a fost cauza conflictului. Din imagini se vede cum trei bărbați îl snopesc în bătaie pe al patrulea. Potrivit martorului, șoferul automobilului de model Honda s-a oprit lângă microbuzul de model Mercedes și l-a lovit cu pumnul pe șoferul acestuia. Ulterior, alți trei indivizi au coborât din microbuz și i-au împărțit mai mulți pumni bărbatului. Șoferul Mercedesu-lui a luat o bâtă cu ajutorul căreia a stricat farurile automobilului de model Honda, după care a părăsit locul faptei.

Șoferul mașinii de model Honda, în vârstă de 25 de ani, și șoferul automobilului de model Mercedes Vito au intrat în conflict în mijlocul străzii. Șoferul automobilului de model Mercedes vito a deteriorat automobilul de model Honda și a dispărut de la fața locului. Urmează ca poliția să stabilească identitatea șoferului cu automobil de model Mercedes pentru a depune și el declarații.

Șoferul bătut de cei trei indivizi a efectuat expertiza medico legală. Poliția urmează să stabilească și mărimea prejudiciului cauzat acestuia. Abia după ce vor fi acumulate toate probele, oamenii legii vor decide dacă șoferul microbuzului va fi tras la răspundere penală sau contravențională.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!