Război în Ucraina, ziua 217: Mesajul lui Zelenski pentru Putin și rezultatele referendumului. CIA: Armata rusă are multe probleme

social

/VIDEO/ „Chef pe timp de ciumă”. Petrecere în post pentru preoți... cu jurnaliști îmbrânciți

16 august 2017, ora 18:00
Distribuie:

Cu muzică, distracție și voie buna. Așa a fost marcată cea de-a 50-a aniversare a duhovnicului Mănăstirii „Ciuflea”. Preotul Nicolae Roșca se pare că a ignorat canoanele ortodoxe și a dat petrecerea în zi de post, la un restaurant din sectorul Botanica. Zeci de preoți au coborât din mașini de lux, BMW-uri și Mercedesuri, și au fost întâmpinați cu fanfara Ministerului de Interne. Întrebați cu ce ocazie au venit, aceștia au luat apă în gură.

Deși, în timpul predicilor spun creștinilor că e păcat să minți, se pare că regula nu se referă și la cler. Totuși, scrâșnind din dinți, unii preoți au mărturisit că la masă au fost servite bucate de post și că nu au dansat, ci au asistat la un concert.

Pe lângă slujitori de rang înalt, la eveniment au venit mai mulți angajați ai Ministerului de Interne, dar și artiști renumiți.

Omagiatul așa și nu a ieșit din restaurant pentru a da ochii cu presa. Prețul pentru un loc în acest local este de aproximativ o mie de lei. Acesta variază, însă, în funcție de meniu. Nicolae Roșca este duhovnicul Mănăstirii Sfântul Mare Mucenic Teodor Tiron, cunoscută sub denumirea Mănăstirea „Ciuflea”. Arhimandritul mai este și președinte al Sectorului Sinodal Activitate Pastorală din cadrul MAI.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram