Au chefuit fără remușcări chiar în post. Zeci de preoți s-au adunat la un restaurant din capitală, unde au sărbătorit ziua de naștere a Arhimandritului Nicolae Roșca, duhovnicul Mănăstirii „Ciuflea”. Invitații, veniți în sutane și cu mașini de lux, au fost întâmpinați cu fanfara Ministerului de Interne. Partea muzicala a festivității a fost asigurată de maestrul Nicolae Botgros și membrii formației Brio Sonores.

Cu muzică, distracție și voie buna. Așa a fost marcată cea de-a 50-a aniversare a duhovnicului Mănăstirii „Ciuflea”. Preotul Nicolae Roșca se pare că a ignorat canoanele ortodoxe și a dat petrecerea în zi de post, la un restaurant din sectorul Botanica. Zeci de preoți au coborât din mașini de lux, BMW-uri și Mercedesuri, și au fost întâmpinați cu fanfara Ministerului de Interne. Întrebați cu ce ocazie au venit, aceștia au luat apă în gură.

Deși, în timpul predicilor spun creștinilor că e păcat să minți, se pare că regula nu se referă și la cler. Totuși, scrâșnind din dinți, unii preoți au mărturisit că la masă au fost servite bucate de post și că nu au dansat, ci au asistat la un concert.

Pe lângă slujitori de rang înalt, la eveniment au venit mai mulți angajați ai Ministerului de Interne, dar și artiști renumiți.

Omagiatul așa și nu a ieșit din restaurant pentru a da ochii cu presa. Prețul pentru un loc în acest local este de aproximativ o mie de lei. Acesta variază, însă, în funcție de meniu. Nicolae Roșca este duhovnicul Mănăstirii Sfântul Mare Mucenic Teodor Tiron, cunoscută sub denumirea Mănăstirea „Ciuflea”. Arhimandritul mai este și președinte al Sectorului Sinodal Activitate Pastorală din cadrul MAI.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!