Cozi interminabile la oficiul de eliberare a coletelor poștale de pe strada Vlaicu Pârcălab din capitală. Zeci de oameni stau ore în șir la coadă ca să-și primească coletul. Aceștia vin cu noaptea în cap ca să prindă rând, dar nici asta nu-i ajută.

La Oficiul Poștal de pe strada Vlaicu Pârcălab de la orele dimineții și până seara târziu oamenii stau în rând ca să-si primească coletele din străinătate. Aceștia spun că s-au săturat să aștepte, mai ales când afară e cald.

Iată ce spun oamenii din rând:
„Nevasta mea e invalid de gradul doi, în cărucior și nici nu se poate apropia, dacă eu nu eram, nu era să primească”.
„Deja am o oră, ieri am venit nu era posibil de intrat aici, era un rând de două ori mai mare”;
„Mie nu-mi place acestă situație. Sunt aici a doua oară și iar e rând”;
„O oră am stat, e rând nu vedeți că nu se clarifică. La poștă ne duceam primeam avizul și coletul, dar acum aici e dezastru”.
Oamenii își amintesc cu nostalgie de procedura anterioară când coletele erau aduse acasă.
„Înainte era mai comod. Nu e omenește, unde mai pui că e și cald. Doi oameni la atâta mulțime, tot sectorul vine să își i-a coletele”;
„Mai bine era anterior când primeam coletele acasă , cinci minute și nici un rând”.

Angajații de la oficiul poștal de pe strada Vlaicu Pârcălab 45 se apără și spun că e foarte greu să facă față solicitărilor, dar promit că mai târziu va fi mult mai ușor, după ce toate datele vor fi computerizate.

„Noi tot nu putem să facem față la mii de pachete care se află în spatele nostru și sute de oameni pe zi care sunt la noi”;
„Noi avem câteva zile de când lucrăm, noi avem o săptămână nu mai mult și volumul e foarte mare, dar cu timpul o să ne isprăvim, o să fie bine”.

Mai multe oficii poștale din Chișinău, mai exact opt la număr au fost optimizate, iar acum a rămas doar unul. Angajații de la Poșta Moldovei îndeamnă oamenii să vină la timp să-și ia coletele pentru a evita îmbulzeala și cozile.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!