Nata Albot a afirmat în cadrul emisiunii Politica de la postul de televiziune TV8 că după finalizarea studiilor își va schimba țara de reședință. Cauza este distanța prea mare de părinți, iar în acest context a menționat și în ce condiții ar reveni acasă, în Moldova.

Jurnalista susține că atunci când va vedea că justiția din Moldova lucrează, i-ar mai da o șansă țării. „Să văd în fiecare zi câte o știre cu un om vinovat pus la închisoare și să văd în fiecare zi un motiv în plus care să mă convingă că justiția în Moldova lucrează”, a spus Albot.

Ea a explicat că nu crede în spectacolul pe care îl fac autoritățile și justiția va lucra atunci când demnitarii care se fac vinovați vor fi judecați, doar atunci ar lua în calcul posibilitatea de a reveni acasă.

„Oamenii trebuie să înțeleagă că atâta timp cât le merge bine, nu-i paște nimic. Dar în clipa care ei calcă drumul cuiva, au o disonanță cu partenerii de afaceri și ei nu-și pot face dreptate adresându-se într-o instanță asta este o catastrofă pentru țară, […] atât timp cât justiția este acaparată într-o astfel de țară nu se poate de trăit”, susține Nata Albot.

Amintim că Nata Albot împreună cu familia au emigrat în Canada în 2013. Atunci, jurnalista a menționat că pleacă din țară pentru a-și reuni familia, fratele acesteia locuia deja de câțiva ani buni în Canada.

Emisiunea integrală poate fi vizionată AICI.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!