/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/FOTO/ Cine este principalul suspect în cazul atentatului de la Barcelona

missing
17 august 2017, ora 22:11

Oukabir, un cetăţean cu origini magrebiene, ar avea paşaport spaniol, emis în Melilla (o comunitate autonomă a Spaniei, aflată în Africa, pe coasta marocană).

Potrivit celor mai recente informaţii, doi suspecţi se află în custodia poliţiei, iar potrivit presei locale citate de mass-media ruse, magrebianul este unul dintre cei arestaţi.

Atacul de la Barcelona, soldat cu 13 morti şi 50 de răniţi, potrivit unui bilanţ oficial provizoriu, a avut loc în jurul orei locale 17.00 (18.00 ora României), pe Las Ramblas, cea mai aglomerată stradă turistică din metropola catalană, unde o furgonetă albă a intrat în pietoni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram