/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Tragedie în România! O femeie însărcinată s-a aruncat cu cei trei copii ai săi în faţa trenului

missing
17 august 2017, ora 19:06

„Îmi pare rău, nu mai suportam suferința”, a scris femeia în mesajul de adio găsit în buzunar de către anchetatori. De asemenea, din primele informaţii a reieşit că femeia era însărcinată, iar cele trei fetițe cu care s-a aruncat înnaintea trenului aveau 3, 8 și respectiv 10 ani.

Fratele victimei și soția acestuia spun că nu avea probleme în familie. „Nu avea probleme căci bărbatul ei e foarte bun, un bărbat ca el nici nu se mai poate”, susține cumnata femeii.

Tragicul eveniment s-a produs în această dimineață. Nici rudele, nici vecinii familiei nu-și pot explica ce s-ar fi întâmplat cu femeia de a recurs la un asemenea gest cumplit. Mama femeii care a fost călcată de tren le-ar fi spus polițiștilor că una dintre problemele cu care se confrunta această familie era legată de o posibilă problemă de sănătate a copilului de 10 ani.

Potrivit presei de peste Prut, mecanicul, care a avut un șoc puternic, nu putea să evite impactul pentru că în regiune se circulă cu peste 100 de kilometri la oră, iar el ar fi tras semnalele acustice dar a sesizat o intenție din partea femeii. Anchetatorii examinează mai multe versiuni inclusiv sinuciderea. Cazul a șocat întreaga Românie.

Ministerul Transporturilor a decis formarea unei celule de criza după accidentul feroviar iar traficul feroviar între București și Constanța a fost complet blocat timp de aproape 3 ore.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram