/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO. VIDEO/ Fiul lui Peskov duce o viață de lux. Nu are job, nu deține afaceri, dar conduce mașini luxoase

missing
18 august 2017, ora 15:50

Potrivit acesteia, fiul din prima căsătorie a lui Dmitrii Peskov conduce mașini scumpe, care depășesc chiar și 150 de mii de dolari, are doua apartamente la Moscova, este pasionat de călărit, fără, însă, să-și poată justifica veniturile.

Investigația lui Navalnîi arată ca Nicolai Choles, fiul din prima căsătorie a lui Dmitrii Peskov, deține mai multe mașini de lux și cu care se laudă pe rețelele de socializare. Astfel, dacă îi răsfoiești Instagramul, vezi ca Nicolai conduce un Range Rover de milioane, un Ferrari, un Mercedes, o motocicleta Harley Davidson și o Tesla care valorează în jur de 150 de mii de dolari. S-a aflat însă că la volanul Teslei se afla mai des tatăl său.

„Anume pe el este înregistrată mașina pe care o folosește tatăl său, evitând legislația prin care Peskov este impus să-și declare averile”, susține Alexei Navalnîi, liderul opoziției din Rusia.

Fiul lui Peskov zboară, mai tot timpul, cu avioane private și este pasionat de călărit. În schimb, refuză să plătească pensia alimentară copilului său, mai arată investigația.

De asemenea, în doar 14 luni, Nicolai Choles a primit 116 amenzi pentru depășirea vitezei. Alexei Navalnîi se întreabă de unde bani pentru aceasta viața de lux. Astfel, a încercat să afle dacă acesta are afaceri în Marea Britanie, acolo unde s-a stabilit la sfârșitul anilor 90. Jurnalistul a găsit doar un act de condamnare a lui Choles la un an de închisoare pentru ca ar fi bătut doi minori, luându-le telefoanele. Tânărul nu deține afaceri nici în Rusia, unde a revenit prin 2012.

„-Nu sunteți angajat acum? Corect înțeleg?
–Da, nu lucrez la momentul de față.”

Anterior, el a lucrat însă câteva luni la postul de televiziune, Russia Today. Mai apoi, s-a angajat în calitate de director creativ la o firmă, specializată în organizarea luptelor martiale, și care este deținută de un om de afaceri care i-a oferit cândva și o vacanță de lux lui Dmitrii Peskov. Atât Nicolai Choles, cât și tatăl sau nu au reacționat la informațiile făcute publice în investigație.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram