/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ La un pas de grupele Europa League. Sheriff a remizat pe terenul echipei Legia Varșovia

missing
18 august 2017, ora 19:29

Sheriff a început partida cu doar 2 moldoveni în primul lot de 11, Sergiu Posmac și Gheorghe Anton. Viespile au jucat mai mult în defensivă, rezistând în prima repriză fără gol primit.

Totuși, elevii lui Roberto Bordin nu au rezistat presiunii polonezilor și au încasat gol în minutul 76, prin mijlocașul KasperHamalainen.

Sheriff a reușit să restabilească egalitatea cu doar 2 minute înainte de finalul partidei, prin reluarea cu capul al lui Bayala.

Meciul retur se va disputa pe 24 august, la Tiraspol. Este ultima șansă pentru echipa noastră să-și continuie evoluția la europene. Dacă va reuși să treacă de Legia, tiraspolenii vor accede în grupele Europa League.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram