/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Tragedia din București. Femeia suferea de depresie și nu-și mai dorea al patrulea copil din cauza sărăciei

18 august 2017, ora 18:00

Alexandra Braunstein, în vârstă de 30 de ani, a venit în Brănești pentru a-și vizita părinții. După ce a părăsit casa părintească, ea s-a aruncat în fața trenului împreună cu cele trei fetițe, de 3, 8 și 10 ani.

Femeia a lăsat un bilet de adio în care scria că îi pare rău, dar că nu mai putea suporta suferința. Între timp, surse apropiate anchetei au povestit, pentru Libertatea, că tânăra mamă traversa o perioadă dificila. În ultimii doi ani fusese internată, de două ori, la un spital de Boli Psihice, iar rudele spun că disperarea ei ajunsese la cote alarmante după ce aflase că este din nou însărcinată. Nu mai voia un alt copil. Abia se descurca cu cele trei fete, dată fiind situația financiară extrem de precară a familiei. Singurul care muncea din familie era soțul ei. Însă, potrivit mai multor surse mass-media, femeia a vrut să divorțeze de bărbat, care era foarte gelos, însă ulterior a renunțat la acțiune. În ultimul timp, femeia locuia împreună cu soţul său şi cu cei trei copii într-un sector din București.

Pe cazul dat a fost intentat un dosar penal pentru omor în cadrul căruia urmează să fie audiați mai mulţi martori, respectiv rudele Alexandrei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram