/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Vor putea merge în siguranță. Zece străzi din Hîncești au fost conectate la iluminatul stradal

missing
18 august 2017, ora 13:11

Potrivit primarului municipiului Hîncești, Alexandru Botnari, iluminarea celor zece străzi din oraș constituie o primă parte a proiectului de eficiență energetică de peste 6,6 milioane de lei, care urmează a fi implementat în localitate până la finele anului curent. ”În perioada imediat următoare de iluminatul stradal vor beneficia și locuitorii altor sectoare ale municipiului Hîncești. Mai mult, potrivit programului de dezvoltare a infrastructurii municipiului, în timpul apropiat vor fi finisate sau lansate noi proiecte de reabilitare a drumurilor, construcție a sistemelor de canalizare sau iluminat stradal”, a accentuat Alexandru Botnari.

Ghenadie Buza, președintele raionului Hîncești, a specificat că implementarea proiectului iluminatului stradal în municipiul Hîncești constituie un pas important în procesul de dezvoltare a raionului în ansamblu. ”Astăzi suntem în proces de negocieri cu autoritățile centrale și partenerii de dezvoltare privind realizare unor proiecte de infrastructură de o importanță majoră nu doar pentru raionul nostru, dar și pentru Republica Moldova în ansamblu. Dezvoltarea infrastructurii drumurilor, comunicaților, rețelei de servicii sociale, etc, constituie un pas important în crearea premiselor pentru atragerea și realizare unor proiecte investiționale cu impact social-economic atât pentru raionul nostru, cât și pentru Republica Moldova”, a menționat Ghenadie Buza.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram