/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Atenție, călători! Guvernul portughez a declarat stare de calamitate în țară din cauza incendiilor

missing
19 august 2017, ora 10:17

Incendiile se pot extinde sau deplasa cu mare rapiditate din cauza condiţiilor climaterice specifice zonei. Autorităţile portugheze, pompierii, Garda Naţională Republicană, forţele poliţieneşti, precum şi utilaje de teren şi mijloace aeriene au fost mobilizate pentru blocarea extinderii şi stingerea incendiilor.

Se recomandă evitarea deplasărilor în zonele afectate şi să se respecte întocmai instrucţiunile autorităţilor portugheze.

În situaţii speciale de urgenţă, autorităţile portugheze de protecţie civilă pot fi apelate la numărul de telefon de tip „helpline” +351926768743, precum şi la telefonul unic de urgenţă „112”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram