Prim-ministrul Pavel Filip a transmis un mesaj de condoleanţe omologului său din Finlanda, Juha Sipilä, şi poporului finlandez în legătură cu atacul terorist, care a avut loc vineri, 18 august 2017, în localitatea Turku.

„În aceste momente de grea încercare, doresc să adresez, în numele Guvernului Republicii Moldova şi al meu personal, întreaga noastră compasiune. Condamnăm cu fermitate acest act terorist îndreptat împotriva unor oameni nevinovaţi şi ne exprimăm solidaritatea deplină cu poporul prieten al Republicii Finlanda”, se arată în mesajul semnat de Pavel Filip.

Autorităţile finlandeze au anunţat că două persoane au fost ucise și alte şase au fost rănite în atacul comis vineri după-amiază în centrul oraşului finlandez Turku.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!