/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Bucătarii profesioniști și amatori pot participa la concursul „Meșter Bucătar”

missing
20 august 2017, ora 12:16

Fiecare bucătar va primi aceleași produse și același interval de timp, în care trebuie să uimească juriul, format din renumiți chefi locali. Participanții vor găti bucate tradiționale care pot fi combinate cu vinul, în patru etape: Vin și brânzeturi, Vin și carne, Vin și pește, Divin și desert.

E simplu să te înscrii în concurs!

Dacă ai 18 ani împliniți și ai o adevărată pasiune pentru gătit, ești candidatul perfect pentru concurs. Mai trebuie doar să completezi formularul de participare, în care să ne povestești câteva lucruri gustoase despre tine.

Bucătarii se pot înscrie AICI.

Te așteptăm la concursul „Meșter Bucătar”, pentru a impresiona juriul și publicul prin carismă, abilități și creativitate. Câștigătorul se va alege cu trofeul „Meșter Bucătar”, premii de la participanții la festivalul „DeVin&DeGust” – vinuri de calitate, dar și invitația de a participa gratuit la degustările organizate de Oficiul Național al Viei și Vinului cu ocazia sărbătorilor legate de vinificație în acest an.

Vino pe 26 august 2017, la Complexul Etno-Cultural VATRA (șos. Chișinău-Ungheni, km 32), la „DeGust&DeVin”, să celebrăm împreună Vinul Moldovei asortat cu bucate tradiționale și cultura specifice fiecărei regiuni IGP din țara noastră.

Savurează Mmmmmmoldova!

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram