/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Chișinău: Câte accidente cu implicarea troleibuzelor și rutierelor au avut loc de la începutul anului?

missing
20 august 2017, ora 12:36

O atenţie deosebită este acordată transportului public urban, care ramâne a fi o problemă actuală, fiind înregistrate 31 de accidente rutiere cu implicarea troleibuzelor, 26 de cazuri cu implicarea transportului în regim maxi-taxi, precum şi 33 de accidente rutiere cu implicarea taximetriştilor.

Potrivit unei ample analize a cauzelor producerii accidentelor rutiere soldate cu pagube materiale, s-a constatat cele mai frecvente: circulaţie pe stânga, conducerea imprudentă, defecţiuni tehnice la sistemul de frânare, depăşirea neregulamentară, neacordarea priorităţii altor autovehicule, neasigurarea la schimbarea benzii sau direcţiei de mers, nerespectarea distanţei dintre autovehicule, nerespectarea semnalelor semaforului, oprirea sau staţionarea în locuri interzise, precum şi viteza neadecvată vizibilităţii, condiţiilor situaţiei rutiere.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram