/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 782: Lupte fierbinți și provocare sub steag fals. Kievul plănuiește să distrugă podul lui Putin

/FOTO/ A intrat cu mașina pe ușă. Un şofer a intrat cu mașina într-o staţie PECO

missing
20 august 2017, ora 14:49

Incidentul s-a produs noaptea trecută. Șoferul, a pătruns în magazin cu tot cu mașină, prin ușa principală, deteriorând-o. Au fost distruse și alte bunuri. După care acesta a părăsit locul accidentului. În scurt timp poliția a stabilit că făptașul este un bărbat în vârstă de 27 de ani, locuitor al satului Racovăț. Soroceanul conducea un automobil de model Renault Laguna, scrie observatorul.md.

Pentru fapta sa, el va fi pedepsit conform art. 242, alin. 2 al Codului Contravențional, iar pentru că a părăsit locul accidentului, în adresa acestuia va fi aplicată pedeapsa conform art. 243, care prevede privare de dreptul de a conduce pe un termen de până la trei ani. Paguba material cauzată agentului economic, va fi stabilită prin judecată.

Alte trei accidente au fost inregistrate la începutul lunii august.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram