/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ ZDG: Mașina de serviciu a șefului MoldATSA, achiziționată cu 720.000 de lei, avariată într-un accident

missing
21 august 2017, ora 09:00

Fostul șef al întreprinderii, Sorin Stati a publicat pe Facebook o fotografie cu un automobil avariat, despre care susține că este mașina de servicu a lui Gugea, o Toyota Highlander cumpărată în 2014 de fosta conducere a întreprinderii cu 720 de mii de lei. Stati mai scrie că în momentul accidentului la volan se afla însuși Gugea, care utiliza însă mașina în afara orelor de serviciu. Pe pagina oficială a ÎS MoldATSA nu este publicată vreo informație despre faptul că mașina instituției ar fi fost avariată, iar încercările de a-l contacta pe Vadim Gugea nu s-au soldat cu succes. Respectiv, până la acest moment nu există o confirmare oficială a faptului că mașina deteriorată aparține ÎS „MoldATSA”.

ZdG a intrat în posesia și altor fotografii cu mașina avariată care ar aparține MoldATSA, numele de înmatriculare ale căreia însă lipsesc.

În noiembrie 2016, ZdG scria că cea mai scumpă maşină dintre cele 3 achiziţionate, Toyota Highlander, de culoare albă, este folosită de directorul întreprinderii, Vadim Gugea, inclusiv în deplasări cu scop personal. Conform declaraţiei cu privire la venituri şi proprietate pentru 2015, Gugea deţine în proprietate o Toyota Prius, fabricată în 2005 şi achiziţionată în 2013 cu 10 mii de lei.

Foto: Ziarul de Gardă

Foto: Ziarul de Gardă

Foto: Ziarul de Gardă

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram