/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

ULTIMA ORĂ! PA și CNA fac percheziții la Guvern și la Ministerul Justiției

21 august 2017, ora 09:03

Potrivit Angelei Starinschi, ofițer de presa al CNA, sunt vizați angajați ai ministerelor Justiție și Educației, notari, dar și reprezentanți ai unor birouri de traduceri.

„Este un act de percheziție, pentru că au fost semnale de existență a unei bănuieli rezonabile în privința unor acte de corupție. Noi oferim asistența și suportul maxim cu toată deschiderea, să se verifice împrejurările de către instituțiile abilitate. Noi suntem interesați să păstrăm instituția curată și în serviciul cetățeanului”, a declarat Rodion Guștiuc, șeful serviciului de presă din Cadrul ministerul Justiției.

Revenim cu detalii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram