/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/VIDEO 18+/ Un alt sportiv rus a fost ucis. Un campion mondial la Powerlifting, omorât în bătăi

missing
21 august 2017, ora 13:49

Din imagini se vede cum cearta iscata dintre cei doi s-a transformat într-o încăierare. Paza localului, in care s-a produs incidentul, se uita cu atenție, privind bătaia ca pe un show. La un moment dat, Draceov, aflat în stare de ebrietate, scapă o lovitură cu piciorul, iar apoi cade jos.

Camerele de supraveghere ale localului au surprins și următoarele lovituri fatale care au urmat.

Campionul mondial la powerlifting, Andrei Dracev, s-a stins la spital din cauza unui traumatism craniocerebral. Pe marginea acestui caz a fost deschis un dosar penal pentru cauzarea vătămării corporale grave și provocarea intenționată a decesului victimei.

Între timp, a fost reținut presupusul ucigaș. Este vorba despre un caucazian de 25 de ani, amator de box și arte marțiale. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă ani grei de pușcărie.

Acest caz are loc după ce, acum 3 săptămâni, un alt sportiv rus, campionul european la lupte, Iurii Vlasko, a fost asasinat pe malul lacului Baical după o încăierare în masă. Ucigașul a fost reținut și și-a recunoscut vina.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram