/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Rezultatele Diviziei Naționale. După șapte etape, Milsami e lideră, urmată de Sheriff și Dacia

missing
21 august 2017, ora 19:35

Sheriff Tiraspol a trecut de nou promovata Spicul Chișcăreni cu un scor ca la Hokey în cea de-a 7-tea etapă a Diviziei Naționale. Elevii lui Roberto Bordin au înscris de 5 ori în poarta adversă, fără a primi vreun gol. Eroul partidei a fost Mugosa, care a înscris de trei ori. Și Dmașcan și-a confirmat poziția de goalgetter în Divizia Națională, după ce a înscris de două ori. Un gol a fost înscris cu umărul.

Scor final- 5-0. Astfel, Sheriff se menține pe pozitia a doua, iar Spicul a căzut pe opt. În alte partide, Dacia a trecut de Zimbru cu 2-1. Cei care au deschis scorul au fost Zimbrii, în minutul 38 prin Theodoro. Dacia a revenit spectaculos și a înscris două goluri prin sârbul Bratislav și conaționalul nostru Alexandru Bejan. Lupii galbeni se mențin pe trei, având cu un punct mai puțin decât Sheriff. Zimbru are la activ 7 puncte și este pe locul 6.

Lidera clasamentului este Milsami Orhei, care a trecut la limită de Sfântul Gheorghe cu 1-0. Singurul gol a fost înscris de Constantin Bogdan.

Meciul dintre Zaria și Petrocub s-a încheiat indecis, 2-2, iar bălțenii sunt pe locul șapte. Și cei de la Speranța Nisporeni au încheiat la egalitate partida cu Dinamo-Auto, 1-1.

Cea de-a opta ediție a campionatului se va disputa pe 26 și 27 august.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram